Blog

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 417

Pentru cei care sunt la inceputul unei cariere de webmaster, si incearca sa afle cat mai multe informatii despre aceasta nisa, cu siguranta a auzit pe la toata lumea din domeniu, despre host si gazduire site.

Deja este un lucru binecunoscut faptul că trăim în era internetului și că orice afacere trebuie să aibă o prezență online. A fi online înseamnă prezentul iar viitorul (foarte apropiat) înseamnă a ști să te diferențiezi online de concurenții tăi.

Orice fel de afacere are nevoie de o anumita prezenta online. Nu numai ca potentialii clienti se asteapta ca ea sa existe, dar este de asemenea si una din cele mai usoare posibilitati de a-ti largi piata de desfacere.

Social Media Marketing este un fenomen rezultat din cauza popularitatii excesive a retelelor de socializare. Acestea sunt atat de multe incat nu ti-ar ajunge degete pe maini ca sa le numeri. Dar fiecare regiune acorda popularitate anumitor retele. In spatiul romanesc si in Republica Moldova, fara indoiala cea mai populara retea este facebook.

Promovarea online a website-urilor este o etapa pe care, in necunostinta de cauza, foarte multi o ignora. Este poate chiar cea mai importanta etapa din tot procesul de implementare a unui site web. Adesea, comerciantii isi creeaza un magazin virtual, il posteaza in mediul online si asteapta sa “vina clientii”. Constata apoi, spre dezamagirea lor, ca magazinul nu are succes.

Contacte

Tel/Viber : +37379953912

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: WebSucces

Bottom Logo

WebSucces crează la comandă WebSite (site-uri la comandă) în Chișinău, Moldova.

Oferim și o gamă largă de servicii: Logo-uri, Cărți de vizită, Meniuri pentru Bar/Restaurant/Cafenea, Cataloage, Flyere, Broșuri, Invitații, Banere, Recreare documente, prezentări digitale, publicitate mass-media, promovare Google și Facebook.