Carte de Vizita - MOBILUX

Visit Cards

View Project


"MOBILUX" a fost fondata in 2006 cu principii ferme de cultivare a traditiilor in producerea mobilei  de calitate superioara, unde mesterii realizeaza o gama variata de mobilier la comanda individuala: bucatarii, vestiare moderne, dulapuri cu usi glisante, mobila de baie, oficii, biblioteci, dormitoare, mobila pentru copii si spatii comerciale, seminee electrice englezesti.

Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea mobilei, accesoriile utilizate, sunt argumente in stabilirea unuzi raport pret/calitate care este cu siguranta, unul din cel mai competitiv dintre cele existente in prezent pe piata autohtona in producerea mobilei.

Astfel, participind activ la diferite tirguri si expozitii nationale si internationale de mobila, produsele prezentate de "MOBILUX" intotdeauna au fost apreciate cu mentiuni si diplome.

"MOBILUX" intotdeauna vine in intimpinarea dorintei clientului de a inova cu o gama variata de produse care ofera casei o ambianta placuta, reconformanta si armonioasa. Orice idee in orice dimensiune, culoare, forma, complicitatea poate fi executata aici, la "MOBILUX"

mobilux

mobilux

Contacte

Tel/Viber : +37379953912

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: WebSucces

Bottom Logo

WebSucces crează la comandă WebSite (site-uri la comandă) în Chișinău, Moldova.

Oferim și o gamă largă de servicii: Logo-uri, Cărți de vizită, Meniuri pentru Bar/Restaurant/Cafenea, Cataloage, Flyere, Broșuri, Invitații, Banere, Recreare documente, prezentări digitale, publicitate mass-media, promovare Google și Facebook.