Despre noi

Super User

Super User

Succesul in publicitate este determinat intr-o foarte mare masura de tot ceea ce tine de imagine. Culorile si design-ul au un rol foarte important in mentinerea si imbunatatirea continua a imaginii unei firme sau a unui brand. Atunci cand vine vorba de aceste aspecte, culorile au un impact foarte mare si daca sunt utilizate gresit pot cauza pierderi substantiale. Acestea au rolul de a tenta si atrage consumatorii, ele fiind primele lucruri observate. Desi fiecare persoana percepe si intelege culorile intr-un mod unic si diferit, noi va oferim urmatoarele sfaturi pentru  a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de culori:

Albastru – E o culoare populara si se poate folosi cu succes pentru multe produse. Este o nuanta rece care poate insemna puritate, claritate, seriozitate, calitate, eficienta si masculinitate. Se potriveste foarte bine cu bauturile racoritoare ca si apa, cu haine, masini de lux si detergentii de geamuri. De asemenea, se poate folosi cu succes in print-urile firmelor ce ofera servicii de IT.

Rosu – Este o culoare puternica care atrage instant atentia oricui. Fiind o culoare calda, ea exprima putere, viteza, energie si poate trezi emotii si reacti puternice. Poate fi folosita in multe domenii, ea functionand foarte bine pe materiale printate atunci cand vreti sa atrageti atentia cu informatii importante si relevante.

Verde – Inspira prospetime, noutate, curatenie, liniste, sanatate si vitalitate. Este folosit in principal pentru farmacii, produse bio si eco, ceaiuri, sucuri naturale si unele produse alimentare. De asemenea poate insemna si eficienta si poate fi folosit pentru firmele care ofera diverse servicii.

Galben – Culoare calda care inseamna veselie, armonie, energie si poate fi folosita pentru a atrage atentia asupra lucurilor foarte importante. Aceasta culoare poate fi folosita cu succes pentru afisele cu produse pentru copii, familii si cu produse alimentare. Daca este folosita in exces poate cauza disconfort celui care vede materialele publicitare, insa daca este folosita cu inteligenta poate avea mare succes.

Violet – Asociata de mult timp cu luxul, acesta culoare are in ziua de azi un mare succes. Reprezinta feminitate, calitate si eleganta si este o culoare preferata in mod special de femei. Poate fi folosita pentru materiale publicitare cu produse alimentare dulci ca si ciocolata, pentru afisele cu evenimente de seara si pentru printuri cu cosmetice.

 

De pe data de 20 august pana pe 30 septembrie, Studioul WebSucces lanseaza o promotie pentru fotografi (FOTO-VIDEO SERVICII)

Stim cu totii cat de necesar este sa avem o carte de vizita stilata, cu informatie utila si succinda si de o calitate fina. De aceea WebSucces iti aduce cateva sfaturi utile vizavi de elaborarea cartilor de vizita incepand cu un design a lor pana la distribuirea lor. Vezi mai joi lista:

1. In Republica Moldova, cartile de vizita au o dimensiune standard 9x5 cm., dintr-un motiv anume, aveti grija ce dimensiune comandati, deoarece atunci cand alegeti carti de vizita de dimensiuni mai speciale (rotunde, triunghiulare sau chiar de o dimensiune mai mare sau mai mica), riscati ca ele sa fie pierdute cu usurinta, sau pur si simplu sa nu incapa in organiser-ul pentru carti de vizita 

2. Mai putin inseamna mai mult. Nu incarcati cartea de vizita cu prea multa informatie. Adresa web. Nume. Companie. Telefon. E-mail. Nu credeti ca e suficient?

3. Folositi imagini numai daca va caracterizeaza domeniul de activitate. in caz contrar, fiti atenti la cantitatea de informatie grafica inclusa. Nu faceti oamenii sa depuna efort pentru a intelege cine esti.

4. Utilizati toate elmentele de design pe care le-ati aplicat in siteul web (cu doar 100 euro poti beneficia de un website, click aici pentru detalii) sau in flyer, logo, brosura, mapa sau alte materiale promotionale.

5. Arata-ti design-ul unui coleg sau prieten inainte de a imprima. Asigurati-va ca acestia sunt sinceri cu tine. Arata simplu si stilat? Atunci cand privesc la cartea de vizita, cat de repede isi dau seama cine sunteti sau cu ce va ocupati?

6. Nu folositi multe fonturi cu stiluri diferite sau culori stridente daca nu ai un motiv.

7. Verificati corectitudinea datelor. Aceast pas este unul foarte important si raspunderea totala o poarta clientul, dar nu tipografia sau persoana ce v-a creat design-ul cartii de vizita. Daca se va imprima cu greseli, veti fi nevoit sa imprimati din nou, ceea ce sunt costuri aditionale sau sa le corectati cu un stilou, ceea ce nu este deloc estetic.

8. Utilizati o hartie de calitate inalta 300 sau 350 gr/m2, hartie mata sau lucioasa e sufiecient pentru o carte de vizita. Daca alegeti o calitatea mai mica cartea de vizita se va deforma foarte usor iar daca optati pentru o calitate mai mare, riscati ca sa ocupe mult spatiu acea carte de vizita oferita unui partener si poate fi aruncata cu usurinta sau depozitata intr-un loc rar utilizat.

9. Margini rotunjite, finisare cu laminare, serigrafie, termografie, toate aceste elemente aditionale iti pot oferi un farmec cartelei de vizita. Dar noi recomandam un stil business classic fara multe elemente aditionale sau chiar fara nici un element.

10. Si ultimul sfat. Toate aceste lucruri utile va face sa va creati o carte de vizita reusita, dar pentru a avea un design perfect, calitatea buna la hartie cu laminare sau fara, sfaturi utile in formarea textului dar si modalitatea de distribuire va recomandam sa va adresati la profesionisti. Compania websucces.md va poate oferi un design personalizat perfect pentru dvs. Telefon 079953912

Daca crezi ca a face un design de logo este un lucru usor, as spune ca ar fi bine sa te mai gandesti si sa citesti cu atentie articolul acesta...

Tel/Viber : +37379953912

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: WebSucces

CARDREAM.MD
MOLDHOUSE.MD
LEVIFILM.MD
OGLINZI.MD
MEDIANEWS.MD
TERMIKA.MD
CATALOG - OGLINZI.MD
Banner - DLR Construct
Logo - IREPARATIE
Carte de vizita - CARDREAM
Carte de vizita - OGLINZI.MD
Logo - CARDREAM
Logo - MOLDHOUSE
Logo - DLR CONSTRUCT
Logo - TERMIKA
Logo - SNOWCANDLES
SNOWCANDLES.MD
Carte de Vizita - MOBILUX
Logo - MOBILUX
WWW.WHSHALO.MD
MOBILUX.MD
Banner - OGLINZI.MD
Banner - Robert's Coffee
Carte de vizita - Transport pasageri
ZERKALA.MD
Flyer - Robert's Coffee

Designul meniurilor restaurantelor şi descrierea în detaliu a preparatelor culinare influenţează comanda clienţilor, aceştia ajungând de multe ori să îşi cumpere mâncare prea bogată în grăsimi şi nesănătoasă, se arată într-un studiu recent al cercetătorilor americani.

Cum se face un meniu atragător de restaurant
Meniurile de restaurant sunt un gen complet atipic de produse. Datorită specificității cerințelor au caracteristici de printare deosebite, de machetare și de pregătire a fișierelor pentru print.

Îmbunătățirea imaginilor
În primul rând, cerința majoră se leagă de calitatea pozelor și de mesajul lor. Pozele meniurilor de restaurant trebuie să fie tentante, vii, să facă clientul să guste cu ochii. Dar pozele trebuie să păstreze o legătura credibilă cu produsul real pentru că imaginea lor, deși nu este o poză realistă de produs, trebuie să fie un mesaj publicitar credibil

Pozele meniului trebuie făcute cu un aparant performant de către un profesionist, dacă bugetul permite. Această variantă e cea mai buna fotograful știind cum sa "prinda" lumina care da volum imaginilor.

Pentru că se referă la mâncare pozele trebuie prelucrate în așa fel încât să fie luminoasa, pozele mai întunecate fac mancarea să arate fără gust. E foarte important ca umbrele să nu fie accentuate, în special în cazul mâncărurilor de genul micilor, fripturilor ce au porțiuni mari, întunecate și care arată perfect în realitate, însă pe ecran par arse și nesavuroase. Trebuie găsit un echilibru între diminuarea umbrelor și păstrarea contrastului imaginii mâncărurilor. Aceasta cere experiență și știință în prelucrarea imaginilor.

Dacă doriți asistență sau sfaturi ori clarificări legate de prețul unui astfel de serviciu cereți detalii. Un astfel de serviciu nu are un preț standard ci depinde foarte mult de volumul de muncă, respectiv numărul de poze.

Imaginile de meniu trebuie îmbunătățite pe trei culori: roșu, galben și verde, culorile de mâncare. Accentuarea acestor culori trebuie făcută până la limită în care meniul să nu devină colorat prea tare, prea strident. Imaginile trebuie sa prezinte o realitate îmbunătățită, deci plăcută.

Următoarea îmbunătățire se face prin țiplarea hârtiei, prin laminare lucioasă. Astfel se fac mai apetisante imaginile din meniu, cu prețul reducerii ușurinței de citire, deoarece laminarea lucioasă adaugă o strălucire ce poate deranja la cititul textului mai mic.

Prelucrarea pozelor
în al doilea rănd, meniurile au de obicei un număr considerabil de poze. Uneori peste o sută. Prelucrarea acestor poze se face în două etape.

1. O prelucrare aproximativă, ce poate fi și automatizată, ce se referă la întărirea culorilor de mâncare, reducerea umbrelor, mărirea contrastului detaliilor.
2. Apoi urmează o prelucrare fină pe fiecare poză pentru ajustarea calității ei, să devină o poză apetisantă.

Servicii de grafică pentru restaurante
În al treilea rănd, aceste imagini nu plutesc liber pe hârtie, ele sunt prinse în rețeaua de ordine a celorlalte elemente de design. Este foarte important ca layout-ul să prezinte pozele ca element maxim, să nu aibă, de exemplu, un background care să concureze cu pozele. Creația meniurilor de restaurant e apanajul unor profesioniști.

Meniurile sunt prea importante în relația cu clientul restaurantului ca să fie neglijat sau trecut cu vederea tocmai felul în care se prezintă imagini care în sine sunt reușit fotografiate și profesional prelucrate.

Cotația de preț a unui astfel de serviciu diferă substanțial, fiecare designer apreciindu-și tariful orar la valori ce pot varia destul de mult. Repetăm, talentul eficient de design este un ingredient critic in producerea unor meniuri care încântă și vând, cereți-ne detalii, de preț sau legate de orice aspect v-ar interesa.

 

Unele dintre cele mai utilizate materiale tipografice sunt cataloagele sau brosurile al caror principal scop este promovarea produselor si serviciilor unei companii. Utilizate in comunicarea externa, in cadrul targurilor sau expozitiilor, a intalnirilor cu stakeholderii, cataloagele trebuie sa atraga atentia prin partea grafica, calitatea print-ului si a finisarii.

Rasfoind un catalog de prezentare, potentialii clienti pot vedea toata gama de produse, de servicii, precum si preturile acestora. In functie de informatiile oferite printr-un astfel de material, brosurile pot fi schimbate lunar sau, dimpotriva, daca nu s-au produs modificari asupra produselor si a preturilor pot fi utilizate o perioada mai indelungata.

Daca respecta cateva principii atat in ceea ce priveste print-ul, cat si partea grafica, brosurile si cataloagele se pot transforma in instrumente eficiente de marketing şi comunicare.

Coperta sau prima pagina a cataloagelor este unul dintre cele mai importante elemente, modul in care ea este conceputa influentand daca brosura va fi deschisa sau nu. Partea grafica trebuie sa fie atractiva, sa starneasca dorinta de informare si curiozitatea clientilor.

Bannerele pentru publicitatea pe internet sunt elaborate în format electronic, ele pot fi de orice mărimi. Sunt folosite din abundență în zilele noastre. Au ca scop de a atrage și informa potențialii clienți. Pentru aceasta majoritatea persoanelor apelează la designerii profesioniși care știu a pune în valoare și a reda mesajul cît mai eficient.

Publicitatea pe bannere crește recunoașterea
Banere publicitare sunt ideale atunci cînd vreți să veniți cu o noutate pe piața unde potențialii cumpărători nu vă sunt bine cunoscute. Pentru asta preturi bannere nu neaparat trebuie să fie destul de scumpe. Doar să aratați clienților toate beneficiile de achiziționarea produsului și interesul trezit îi va crește gradul de recunoaștere.
 
Banere publicitare -crește loialitatea consumatorilor
Cum ne-am arătat devreme, bannerul publicitar preuri carora sunt cele mai accesibile rezolvă ușor problema de branding a site-ului. Dacă sunteți deseori văzuți online atunci vă puteți fi ușor recunscuți. Acest proces se desfășoară la un nivel de subconștient, dacă analizați mai atent,atunci ve-ți realiza ca singuri v-ați lăsat pradă acestei experiențe.
 
Bannerul publicitar majorează traficul pe site
Dacă am poziționa rețeaua Internet ca piață, atunci site-urile sunt platforme de tranzacționare. Să ne imaginăm că în întreaga piață la punctul dvs. de vînzare nu vine nici un cumpărător. Bannere publicitare conduc publicul țintă spre platforma de tranzacționare, crescînd astfel vizualizarea, prin urmare și profiturile. Dar, cu condiția ca site-ul banner publicitar este proiectat corect din punct de vedere al manipulării psihologice a publicului.
 
Bannerul publicitar crește cererea pentru produs
Nu este nici un secret că noi toți "iubim cu ochii." Prin plasarea corespunzătoare, bannerul publicitar poate crește nivelul cererii pentru produsul promovat. Mai ales atunci cînd faceți publicitate la ceva sezonier, indiferent dacă aceasta este instalația de aer condiționat pe timp de căldură vara,sau anvelope pe timp de viscol iarna.
 
 
 

Crearea website

Creare website – necesitatea secolului 21 Multi deja inteleg necesitatea creare website, majoritatea se folosesc active de posibilitatile internetului in scopuri comerciale. Creare website este un lucru obisnuit pentru companiile ce tind spre cresterea si dezvoltarea afacerii sale, pentru a promova serviciile si produsele pe piata.

Expresia “google te ajuta” este extrem de populara anume datorita confortului in a gasi informatia necesara, procura produse sau in a gasi un serviciu necesar. Pentru cei ce inca nu realizeaza importanta creare website pentru compania sa, si sunt deprinsi sa lucreze direct cu clientul, noi vom explica citeva momente cheie:

1.Creare website pentru companie este comod prin faptul ca este posibila descrierea detaliata a serviciului si produselor oferite de companie. Multumita acestei informatii clientul va putea decide mai usor care anume i se potriveste.

2.Ziarele, revistele, anunturile nu mai sunt actuale. Generatia noua nu mai procura publicatii, ci gaseste totul necesar prin intermediul internetului. Puteti pierde clienti numerosi, care se vor adresa la companiile concurente doar din motivul ca acestea au creat site-uri.

3.Cel mai important lucru este confortabilitatea pentru client. Toti utilizeaza telefoanele, tabletele si alte dispozitive cu acces la internet. Cind o persoana are nevoie de un serviciu sau de a procura un produs, nu cumpara revista de publicitate, ci acceseaza internetul si gaseste produsul sau serviciul necesar. Este profitabil pentru client – el a gasit rapid produsul necesar, este profitabil pentru compania Dumneavoastra – ati achizitionat un client nou.

Intretinere site

Prin mentenanță ințelegem acțiunea periodică de intreținere și actualizare a conținutului site-ului. Indiferent de cauzele care o determină, actualizarea conținutului este necesară. Fie că au intervenit modificări la datele dvs. de contact, fie că doriți să afișați știrile de interes pentru vizitatorii dvs. imediat ce devin disponibile, mentenanța este cea care are grijă ca publicul dvs. fidel să revină pe site in mod periodic.

Ce include Mentenanță Site:

 • Texte: adăugări sau ştergeri
 • Fotografii: adăugări, ştergeri şi retuşare de bază
 • Website: adăugări sau ştergeri folosind designul de referinta
 • Navigare: modificări de bază (adăugări, mutari sau ştergeri ale unor elemente de navigare)
 • Fisiere: adăugări sau ştergeri de PDF-uri şi alte documente
 • Video: Introducerea sau eliminarea clipurilor video pre-editate
 • Link-uri: adăugări sau ştergeri
 • Culoare şi imagini de fundal: Modificări / inlocuiri
 • Formulare: modificări de formă şi integrare (formulare de contact etc)
 • Copie de rezervă: Copie a site-ului cu o vechime de o lună
 • Securitate: Setare site ca ulterior să nu poată fi spart
 • Devirusare: Detectarea, devirusarea și ștergea fișierelor infectate
 • Suport Standard: Ajutor cu setarile de email, creare conturi noi etc.

Creare continut

O strategie web solida reprezinta piatra de temelie a oricarui site de succes. Creearea de continut web de calitate ar trebui sa se bazeze pe o cercetare profunda si pe o implicare reala in scris. Crearea de continut efectiv implica propozitii scurte, simple, clare si usor de citit. Consegventa continutului SEO la cel mai inalt nivel este cel mai bun mod de a capata vizibilitate si longevitate online.

Continutul SEO este un continut versatil creat in vederea cresterii traficului unui site cu scopul final de a creste in cautarile motoarelor de cautare. WebSucces furnizeaza servicii de creare de continut de cea mai buna calitate; ne mandrim cu furnizarea unor servicii de scriere de continut original si de calitate care incurajeaza implicarea cititorilor si pozitiile pe motoarele de cautare. Continutul trebuie sa fie interesant pentru public, conceput pentru a transmite si conform cu standardele editoriale. Am scris, inregistrat, fotografiat, filmat, inregistrat si impartasit continut in orice forma, pentru orice platforma, de pe orice dispozitiv.

Crearea de continut de calitate creste loialitatea si increderea fata de un brand. WebSucces ofera servicii de dezvoltare de continut stiind ca un continut bun nu doar va inspira clientii, dar ii va determina si sa actioneze. Noi credem ca dezvoltarea de continut de calitate din punct de vedere SEO este baza unui site de succes.

Page 1 of 2

Contacte

Tel/Viber : +37379953912

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: WebSucces

Bottom Logo

WebSucces crează la comandă WebSite (site-uri la comandă) în Chișinău, Moldova.

Oferim și o gamă largă de servicii: Logo-uri, Cărți de vizită, Meniuri pentru Bar/Restaurant/Cafenea, Cataloage, Flyere, Broșuri, Invitații, Banere, Recreare documente, prezentări digitale, publicitate mass-media, promovare Google și Facebook.