Primul aspect când alegi cuvintele cheie este, cît de des sunt aceste cuvinte căutate în motoroarele de căutare. Uneltele pentru determinarea popularităţii cuvintelor folosesc datele achiziţionate de la o serie de motoare de căutare cu un set de algoritmi pentru a estima numărul de căutări realizate pentru anumite cuvinte timp de un an / lună. Este bine să folosiţi atît aplicațiie ajutătoare de la Google, cît şi alt soft-uri specializate pentru determinarea popularităţii cuvintelor cheie.

 

Sunt o multime de instrumente care ne ajută în căutarea de cuvinte cheie potrivite, una din cele mai bune unelte cred ca e Google Adwords Keyword Tool, iar o versiune platită este - Word Tracker. 

Dacă lucrezi în afaceri imobiliare și faci un blog pe care lumea să îl găsească după cuvântul cheie "imobiliare", va trebui să intri pe una dintre unelte și să cauți cuvinte cheie asemanatoare cuvantului dorit. Deoarece cuvântul "imobiliare" are 550.000 de cautari pe luna, iți va fi foarte greu sa ajungi in top pe Google. În concluzie, vei alege un cuvant care are mai putine cautari, dar cu ajutorul caruia iti va fi mai usor sa ajungi in top, de exemplu poti folosi "proiecte imobiliare" care are doar 4.400 de cautari. Astfel, vei ajunge mult mai repede in top.

         Al doilea aspect este competiția. Studierea competiţiei începe cu analiza paginilor voastre web pentru a determina cît de competitiv este site-ul vosru, atît pentru cuvinte cheie generale, cît şi pentru cele specifice. Determinarea cuvîntului cheie potrivit se realizează parţial prin examinarea paginilor web bine clasate pentru cuvîntul cheie respectiv şi cît de competitive sunt acestea. După examinarea paginilor site-ului vostru – motarele de căutare cunosc care anume cuvânt cheie se potrivește anume siteului vostru. Acesta legându-le din etichetele speciale htmlca: <h1>, <h2>, <h3>, <strong>, <title>, și toate textile / articolele ce sunt pe site.

   - Nimeni, în afară de designerii motoarelor de căutare, nu cunoaşte cum motorul de căutare determină cît de competitiv este un site sau o pagină web.

   - Fiecare motor de căutare foloseşte un algoritm specific lui pentru a determina cît de competitiv este un site sau o pagină web.

       Fără o analiză bună a cuvintelor cheie vizate, eforturile de optimizare web sunt ca şi cum aţi investi în gol.  Este posibil să alegeţi cuvinte cheie ce nu sunt căutate sau cuvinte cheie prea competitive pentru site-ul dvs. la momentul respectiv.

       O metoda buna de a afla ce cuvinte cheie sa folosesti ar putea fi cercetarea concurentei pentru cuvantul cheie dorit, analizand pe cei care mai folosesc acest cuvant. Astfel, vei vedea daca ai putea sa ajungi inainte lor pe Google (uita-te atent in titlurile, descrierile si tagurile pe care le folosesc acestia). Este recomandat sa faci asta doar cu primele zece rezultate, odata ce intreci primele zece rezultate, automat cei mai "slabi" vor fi invinsi si ei.

      Când te-ai hotarat ce cuvinte cheie sa folosesti, nu copia pur si simplu ceea ce ai vazut la primele zece rezultate sau nu le duplica tagurile, titlurile si cuvintele cheie. Incearca sa fii unic, incearca sa nu copiezi acele site-uri pentru ca Google nu indexeaza duplicaturi, deci degeaba le copiezi tagurile si descrierile.

Ce-trebuie-sa-stii-cind-alegi-cuvinte-cheie-websucces

Read magazines online free