Cam toata lumea a auzit despre, sau, utilizeaza Google Analytics, platforma de analiza web a celor de la Google. Dar, pe cat este de utila aceasta aplicatie prin multitudinea de optiuni pe care o ofera, pe atat meniul tinde sa fie complex si greu de utilizat. 

Multitudinea de meniuri si submeniuri in combinatie cu diversi termini tehnici, pot fi o provocare pentru utilizatorii noi. Fara sa dispuna de timpul necesar pentru a invata toate comenzile, unii utilizatori ajung sa se limiteze la cateva statistici de baza sau chiar renunta complet.

Read more: 4 motive pentru care vei dori sa utilizezi Google Analytics  

Promovarea online a website-urilor este o etapa pe care, in necunostinta de cauza, foarte multi o ignora. Este poate chiar cea mai importanta etapa din tot procesul de implementare a unui site web. Adesea, comerciantii isi creeaza un magazin virtual, il posteaza in mediul online si asteapta sa “vina clientii”. Constata apoi, spre dezamagirea lor, ca magazinul nu are succes.

Read more: Modalitati de promovare online  

Gazduire site web. Ce inseamna acest lucru ?

Pentru cei care sunt la inceputul unei cariere de webmaster, si incearca sa afle cat mai multe informatii despre aceasta nisa, cu siguranta a auzit pe la toata lumea din domeniu, despre host si gazduire site.

Read more: Gazduire site web. Ce inseamna acest lucru ?  

Crearea unui site web a devenit necesară pentru aproximativ toate afacerile din zilele noastre, fiind o cale potrivită și eficientă de a ne trasmite mesajul unui număr cât mai mare de posibili clienți, împrăștiați în diverse colțuri ale țării.

Succesul unei afaceri nu începe însă doar prin crearea un site web, conținutul și structura acestuia fiind aspectele care decid eficiența mesajului care se dorește transmis. Prin urmare, orice site web ar trebui să îndeplinească o serie de condiții pentru a fi un bun transmițător de mesaje.

Read more: Ce ar trebui să conțină orice site web pentru a avea succes  

One-page-website-VS-website-clasic-websucces

Evolutia website-urilor in Design

Din ce în ce mai multe tehnici de prezentare interactivă apar în jungla online, iar site-urile încep să arate din ce în ce mai bine, competiția fiind acerbă. Grafica a avansat în ultimii ani, iar trendurile au început să reflecte cu adevărat cereri din ce în ce mai impresionante pe piața de web design.

Dacă vrei ca afacerea ta să facă diferența în acest mediu puternic concurențial, trebuie cu adevărat să ai un site foarte bine pus la punct și, cel mai important, foarte atractiv din punct de vedere grafic.

Read more: One page website VS website clasic  

Crearea propriu-zisa a unui website, fie el portal de prezentare, blog sau magazin online nu garanteaza atragerea de trafic. In conditiile in care piata dezvoltata a nisei ne aduce competitori deja bine consacrati ce impanzesc primele pagini ale motoarelor de cautare, este necesar sa atragem trafic spre site-ul nostru. O alternativa optima de a ajunge la clienti este reprezentata de email. Desigur, crearea unei liste de emailuri calitative, alcatuita doar din clienti posibil de a fi interesati de serviciile noastre nu se realizeaza peste noapte. De aceea, ti-am pregatit o serie de  sfaturi menite sa te ajute in acest sens.

Read more: Cum crestem lista de emailuri cu potentiali clienti?  

Page 1 of 2